PERSONEELSADVIES

Bent u op zoek naar personeelsadvies? Er komt veel papierwerk kijken bij personeelszaken. Denk daarbij aan het aannemen van personeel, het ziekteverzuimbeleid en de wettelijke verplichtingen bij uitdiensttreding. Wij kunnen u al deze rompslomp uit handen nemen. Hiermee bespaard u tijd en zorgen en richt u zich op uw core-business. Delegeer het personeelsadvies aan ons en wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is conform uw wensen en de huidige wet- en regelgeving. 

De personeelsadministratie bijhouden is voor veel mkb-bedrijven een ondergeschoven kindje. Toch is het belangrijk, omdat je als werkgever op dit gebied wettelijke verplichtingen hebt. De belastingdienst verplicht je om een aantal zaken bij te houden, zoals een personeelsdossier en salarisadministratie. Vaak wordt de personeelsadministratie erbij gedaan door de office manager of de directeur. Op zich is daar niets mis mee maar er is een kans dat u niet op de hoogte bent van de (nieuwe) wet- en regelgeving. 

Wij helpen u graag om meer rendement te halen uit uw personeel. Door relevante HRM-advies ervaring heeft u op oproep een volwaardige HR-afdeling tot uw beschikking. Een groot voordeel van Virloce is dat u alleen betaald voor wat u nodig heeft en dat u geen HR-adviseur in dienst hoeft te nemen. 

Een greep uit mogelijke werkzaamheden zijn:

  • Opstellen arbeidsovereenkomsten
  • Aanleggen en actueel houden personeelsdossiers
  • Aanmelden instanties
  • Verzuimregistratie
  • Wijzigingen (cao) regelgeving doorvoeren
  • Bewaken aflopende contracten/ aanzeggen/ verlengen/ proeftijd

OOK WETEN WAT VIRLOCE VOOR UW BEDRIJF KAN BETEKENEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP.