Salarisadministratie uitbesteden in Haarlem

Wilt u gebruik maken van een salarisadministrateur? Dan bent u hier op het juiste adres, want Virloce gaat, voor u, een stapje verder. We plannen een afspraak in waarin we kijken naar HR gerelateerde onderwerpen binnen uw bedrijf. Deze informatie geeft weer hoe wij, u het beste kunnen helpen. De HR zaken waar we naar kijken zijn:

  • Het aantal medewerkers dat werkzaam is binnen de onderneming;
  • De branche waarin de onderneming actief is;
  • Het ziekteverzuim van uw medewerkers;
  • De officiële vakantiedagen en persoonlijke vakantiedagen;
  • En branche gerelateerde cao’s en arbeidsrechten.

Als deze onderdelen duidelijk in kaart zijn gebracht, weten we zeker dat we u volledig en correct kunnen ontzorgen. Zo kunt u met een fijn gevoel de verantwoordelijkheid afdragen en zich richten op wat voor u echt belangrijk is. Want pas al u volledig ontzorgt bent, dan zijn wij pas blij.

Naast dat u bij Virloce gebruik kunt maken van een salarisadministrateur, is het ook mogelijk om ondersteuning te verkrijgen op het gebied van HR. Door middel van HR-ondersteuning, hoeft u zich niet meer te bekommeren over de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Wilt u graag meer informatie hebben over hoe de salarisadministratie en HR-ondersteuning van Virloce kan bijdragen aan uw organisatie? U vindt al deze informatie hier over de diensten van Virloce

 

Salarisadministrateur Haarlem inhuren

Het inhuren van een salarisadministrateur bij Virloce of om gebruik te maken van de HR-ondersteuning, kunt u een abonnement afsluiten. Op basis van het aantal medewerkers, zijn er verschillende pakketten beschikbaar. De kleinere bedrijven kunnen gebruik maken van het small-pakket. Het grootste pakket dat wordt aangeboden is het X-Large pakket. Dit abonnement is geschikt voor bedrijven vanaf 20 medewerkers of meer. Deze abonnementen zijn op maandelijkse basis en kunnen gemakkelijk worden opgeschaald of afgeschaald. Bekijk hier alle abonnementen van Virloce.

Salarisadministratie uitbesteden buiten Haarlem

Virloce is niet alleen actief in Haarlem, maar in de gehele randstad. Omdat de klant bij Virloce centraal staat, maakt het niet uit als u buiten de randstad gevestigd bent. Wij denken in oplossingen en niet problemen. In dit geval zullen we samen zoeken naar een mogelijkheid zoeken om u van dienst te zijn.

Het volledig ontzorgen van onze klanten is onze passie, dus neem gerust contact op met info@virloce.nl of bel naar +31 6 29 28 88 86 voor meer informatie.

Ondernemers in Haarlem

De gemeente Haarlem is een interessante stad voor ondernemers, om hun bedrijf op te richten. Haarlem telt momenteel nu circa 17.000 duizend bedrijven in totaal, verspreid over verschillende sectoren. De grootste sector in Haarlem is de financiële dienstverlening & onroerend goed. 

Ook voor zelfstandig ondernemers is Haarlem een goede locatie om te werken. Het aantal zzp’ers in de stad Haarlem is in de laatste jaren flink toegenomen. De stad telt nu circa 11.000 zelfstandig ondernemers, op een bevolking van ongeveer 155.000 duizend inwoners. 

De sectoren in Haarlem

Wat kenmerkend is aan de bedrijven in de gemeente Haarlem, is dat zij voornamelijk opereren in financiële dienstverlening & onroerend goed, gevolgd door de bedrijven in de horeca. In tegenstelling tot Amsterdam, is de culturele sector in Haarlem vrij beperkt.