Salarisadministratie uitbesteden in Amstelveen

Virloce is een bedrijf salarisadministratie en HR-ondersteuning bedrijf dat actief is in Amstelveen. Sinds 2019 ontzorgen wij ondernemers op het gebied van HR zaken en salarisadministratie zaken. Wat doet een salarisadministrateur voor u? Als je kiest voor Virloce als uw belastingadministrateur dan kunt u rekenen op de volgende documenten:

 • Loonstroken
 • Jaaropgaven
 • Loonbetaling overzicht
 • Journaalposten
 • Verzamelloonstaat
 • Sepa bestanden
 • Pro forma berekeningen
 • Loonkostenberekening
 • Rapportages

De documenten worden altijd tijdig en correct opgeleverd. U hoeft vanaf onze de eerste dag dat we u helpen nooit meer om te kijken naar salarisgerelateerde zaken.

Virloce helpt u graag, naast de salarisadministratie, met uw HR-zaken. Denk hierbij aan alle mogelijke zaken van de instroom van nieuw personeel tot de uitstroom oude collega’s. En alles er tussen in. Dergelijke zaken als het opstellen van arbeidsovereenkomst tot verzuimregistratie hoeft u nooit meer naar om te kijken.

Bent u benieuwd hoe Virloce u kan helpen op het gebied van salarisadministratie en HR-ondersteuning? Bekijk dan de diensten van Virloce. Hier vindt u alle benodigde informatie. Ontzorgen doen wij met passie, dus heeft u aanvullende vragen, neem dan gerust contact op.

Salarisadministratie uitbesteden buiten Amstelveen

Virloce is niet alleen actief in Amstelveen en regio Amsterdam, maar in de gehele randstad. Dus bent u niet gevestigd in Amstelveen? Dan is dit geen probleem. Wij denken in oplossingen en niet problemen. Dus zelfs als u niet actief bent binnen de randstad, zullen we samen zoeken naar een mogelijkheid om u van dienst te zijn. Zoals gezegd: ontzorgen is onze passie, dus neem gerust contact op met info@virloce.nl voor meer informatie.

Salarisadministrateur Amstelveen inhuren

Heeft u interesse om gebruik te maken van een salarisadministrateur? Dan bent u hier op het juiste adres, want Virloce gaat een stapje verder. We plannen een afspraak in waarin we een aantal aspecten van uw bedrijf onder de loep. Met deze informatie wordt duidelijk hoe wij, u, het beste kunnen helpen. De aspecten waar we naar kijken zijn:

 • ·        Het aantal medewerkers dat werkzaam is binnen de onderneming;
 • ·        De branche waarin de onderneming actief is;
 • ·        Het ziekteverzuim van uw medewerkers;
 • ·        De officiële vakantiedagen en persoonlijke vakantiedagen;
 • ·        En branche gerelateerde cao’s en arbeidsrechten.

Als deze onderdelen duidelijk in kaart zijn gebracht, weten we zeker dat we u volledig en correct kunnen ontzorgen. Zo kunt u met een fijn gevoel de verantwoordelijkheid afdragen en zich richtten op wat voor u echt belangrijk is.

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met +31 6 29 28 88 86 of mail ons op info@virloce.nl

Salarisadministratie voor bedrijven in Amstelveen
Amstelveen is een ondernemende gemeente. Met ruim 8.000 ondernemers is er genoeg te doen. De bedrijven lopen uiteen van kleine start ups, tot grote naamloze vennoten. Het grootste gedeelte van de Amstelveense bedrijven zijn actief in de zakelijke dienstverlening. Met ruim 3.000 bedrijven is dat het dit een flinke groep.

Een onderneming levert de meeste toegevoegde waarde met haar kerntaken. Daardoor worden randzaken als loon administratie en belastingaangifte vaak uitbesteedt aan professionals. Ook de zakelijke dienstverleners en andere ondernemers van Amstelveen, besteden veel van hun randzaken uit.

Voor MKB bedrijven is het uitbesteden vaak rendabeler dan iemand aan te nemen die het werkt uitvoert. Daarnaast moeten fiscale en HR-zaken goed geregeld worden, anders ontstaan er problemen.