Salarisadministratie uitbesteden in Amsterdam

Het uitbesteden van salarissen gebeurt ontzettend veel in Amsterdam. Dit wordt ook payrolling genoemd. Door personeel of freelancers bij Virloce op de payroll te plaatsen, houdt u als organisatie meer tijd over om op de eigen core business te focussen. Door middel van de services van Virloce, kunt u van de volgende punten uitgaan: 

  • Het correct en tijdig uitkeren van de salarissen op de payroll 
  • Het verzorgen van de administratie omtrent het personeel
  • Het toepassen van de juiste wet- en regelgeving
  • Het verminderen van de werkgeverslasten omtrent de fiscus

Behalve dat Virloce salarisadministratie uit handen neemt van organisaties, is er ook de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen op het gebied van HR. Als u gebruik maakt van HR-ondersteuning, helpt Virloce uw organisatie op alle facetten van instroom, doorstroom en uitstroom. 

Bent u benieuwd hoe Virloce exact kan bijdragen op het gebied van salarisadministratie en HR-ondersteuning? Kom in dit geval dan meer te weten over de diensten van Virloce en verkrijg alle informatie over het uitbesteden van salarissen en het ondersteunen van de HR-afdeling.

 

Salarisadministratie uitbesteden buiten Amsterdam

Om gebruik te maken van de diensten van Virloce, hoeft u niet perse in Amsterdam gevestigd te zijn met uw bedrijf. Virloce biedt deze services namelijk ook aan in andere plaatsen binnen de Randstad. Bekijk hier het overzicht van alle salarisadministraties binnen de Randstad.

Salarisadministrateur Amsterdam inhuren

Heeft u interesse om gebruik te maken van een salarisadministrateur? Er wordt dan naar een aantal punten van uw bedrijf gekeken. Ten eerste wordt er gekeken naar de hoeveelheid medewerkers die er in dienst zijn. Daarnaast wordt er gekeken in welke branche u opereert. Bij Virloce werken er specialisten die ervaring hebben in de verschillende cao’s en arbeidsrechten, waardoor alle facetten voor u altijd uit handen worden genomen. 

Om gebruik te maken van uitbesteding van salarisadministratie of HR-ondersteuning van Virloce, kunt u een abonnement afsluiten bij Virloce. Deze variëren van small naar extra large. Bekijk hier alle abonnementen van Virloce.

Zoals u hierboven gelezen heeft, is het uitbesteden van salarisadministratie een gebruikelijk fenomeen in Amsterdam. Dit komt vanwege de goede economische status- en groei van de hoofdstad. Alhoewel de zakelijke dienstverlening de grootste sector is in Amsterdam, kunt u ook gebruik maken van de services van Virloce als u in een andere branche opereert. 

De gemeente Amsterdam telt duizenden bedrijven, verspreid over verschillende sectoren. De grootste sector binnen de gemeente is de specialistische-zakelijke-diensten sector. Ieder jaar groeit de stad Amsterdam op zakelijk vlak, waardoor er ieder jaar ook steeds meer bedrijven bijkomen. In de laatste paar jaren heeft de stad circa 150 nieuwe bedrijven mogen verwelkomen per jaar. Dit is een opvallend record voor de gemeente en toont hiermee aan dat de gemeente Amsterdam een geschikte locatie is voor organisaties om in te opereren.

Voor zelfstandig ondernemers is de gemeente Amsterdam ook een zeer geschikte plaats om te werken. Het aantal zzp’ers in Nederland is in de afgelopen vijf jaar flink toegenomen, waarvan Amsterdam de meeste telt. Op 1 januari 2019, telde de hoofdstad 127 zelfstandig ondernemers per 1000 inwoners. 

De sectoren in Amsterdam

Wat kenmerkend is aan de organisaties die gevestigd zijn in de gemeente Amsterdam, is dat deze voornamelijk gericht zijn op dienstverlening. De zakelijke dienstverlening is veruit de grootste de sector binnen Amsterdam, gevolgd door cultuur, recreatie & sport en ict, media & communicatie sector. De industriële- en agrarische sector zijn in de gemeente Amsterdam het kleinst. 

 

Een overzicht van de grootte van alle sectoren binnen de gemeente Amsterdam